Openingstijden: Showroom geopend iedere Wo - Do - Vr van 09:00 tot 17:00. Za van 10.00 tot 16.00.

Zonwering

Op elk moment van de dag lekker genieten van de schaduw

Buitenleven, een samengesteld woord dat de essentie van onze zonwering producten perfect weet samen te vatten. Wanneer de zon tevoorschijn komt is men al snel geneigd alle ramen en deuren te openen of er op uit te trekken om te genieten van het mooie weer. Maar waarom hier stoppen? Steeds meer mensen kiezen ervoor dit gevoel in of aan huis te halen. ´s Zomers net even langer buiten blijven zitten met familie of wat goede vrienden. De barbecue doet wat langer dienst en ook de laatste fles wordt opengetrokken. Het is dat gevoel van buiten de deur genieten, in eigen tuin. Onze zonwerende producten versterken uw buitenleven onmiskenbaar.

Van Poppel Montage: de Zonwering specialist in Eindhoven en Veldhoven

Zonwering zorgt daarnaast dat u op een schaduwrijke manier, heerlijk kunt genieten van de frisse buitenlucht en het uitzicht op uw prachtige tuin. Naast een koel terras, behoudt uw woning ook een aangename temperatuur en worden uw meubels beschermd tegen verkleuring door de felle zonnestralen. Wij bieden een ruime keuze aan mogelijkheden in uiterlijk en gebruikscomfort.

Screens Zonwering

Lees meer

Binnenzonwering

Lees meer

VELUX zonwering

Lees meer

Zonnescherm

Lees meer

Cubola Zonwering

Lees meer

Altera Lamellendak Zonwering

Lees meer

Waarom Zonwering?

In deze video worden de belangrijkste eigenschappen van zonwering belicht in verschillende situaties. Bescherming, besparing, decoratie en comfort, zijn in de meeste gevallen een of meer van de redenen om zonwering aan te schaffen.

Rolluiken hebben naast de besparende eigenschap van isolatie in zomer en winter, ook beveiliging tegen inbraak als belangrijk pluspunt. De isolerende werking brengt tevens een geluiddempende werking met zich mee.

De klant aan het woord

Enkele beoordelingen van tevreden klanten over onze Zonwering, achtergelaten op onze Google bedrijfspagina.

Annemieke Vreugdenhil Rolluiken en Zonwering


Kevin heeft bij ons 6 rolluiken geplaatst. Omdat ik heel tevreden was over zijn service heb ik nu een jaar later nog een zonneluifel laten plaatsen. Kevin is duidelijk en komt zijn afspraken na. Ik wilde de rolluiken draadloos kunnen besturen via mijn telefoon met Somfy Home, ook dit was geen probleem voor Kevin! Goede prijs kwaliteit!

Stefan en Jennifer van Beek Screens


2 ritsscreens op RAL kleur besteld en perfect geïnstalleerd. Inmeten, offreren en plaatsen gaat allemaal moeiteloos. Vakman met ervaring, voor ons de juiste keuze!

Daniëlle Screens en Zonwering


Helemaal blij met onze screens en zonneluifel. Kevin is vakkundig en goed mee over mogelijkheden. Alles top geïnstalleerd.

Dick Rustenburg Zonwering


Wij wilden onze dochter graag een zonnescherm cadeau doen en kwamen uit bij Van Poppel in Eindhoven. Nu wonen wij zelf op de Veluwe maar Van Poppel heeft deze maand naar volkomen tevredenheid van onze dochter en schoonzoon een fraai zonnescherm geplaatst. Wij hebben Kevin nooit ontmoet en behoefden zelfs geen aanbetaling te doen en dat laatste heb ik bijzonder gewaardeerd. Kortom wij zijn allemaal zeer tevreden over het de firma Van Poppel in Eindhoven voor het plaatsen van een zonnescherm, een uitstekend en betrouwbaar adres.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details