Zonwering

Op elk moment van de dag lekker genieten van de schaduw

Buitenleven, een samengesteld woord dat de essentie van onze zonweringproducten perfect weet samen te vatten. Wanneer de zon tevoorschijn komt ben je al snel geneigd alle ramen en deuren te openen of er op uit te trekken om te genieten van het mooie weer. Maar waarom hier stoppen? Steeds meer mensen kiezen ervoor dit gevoel in of aan huis te halen. ´s Zomers net even langer buiten blijven zitten met familie of wat goede vrienden. De barbecue doet wat langer dienst en ook de laatste fles wordt opengetrokken. Het is dat gevoel van buiten de deur genieten, in eigen tuin. Onze zonwerende producten versterken uw buitenleven onmiskenbaar.

Van Poppel Montage: de Zonwering specialist in Eindhoven en Veldhoven

Zonwering zorgt bovendien dat u op een schaduwrijke manier, heerlijk kunt genieten van de frisse buitenlucht en het uitzicht op uw prachtige tuin. Naast een koel terras, behoudt uw woning ook een aangename temperatuur en worden uw meubels beschermd tegen verkleuring door de felle zonnestralen. Wij bieden een ruime keuze aan mogelijkheden in uiterlijk en gebruikscomfort.

Waarom Zonwering?

In deze video worden de belangrijkste eigenschappen van zonwering belicht in verschillende situaties. Bescherming, besparing, decoratie en comfort, zijn in de meeste gevallen een of meer van de redenen om zonwering aan te schaffen.

Rolluiken hebben naast de besparende eigenschap van isolatie in zomer en winter, ook beveiliging tegen inbraak als belangrijk pluspunt. De isolerende werking brengt tevens een geluiddempende werking met zich mee.

Wat onze klanten over ons zeggen

Enkele beoordelingen van tevreden klanten, achtergelaten op onze Google bedrijfspagina.

Bewust voor Van Poppel montage gekozen vanwege de goede recensies. Wij hebben een rolluik en diverse inzethorren laten plaatsen. Prima prijs kwaliteitsverhouding met top producten! Positieve reacties uit de straat hier over het geleverde werk. Ik ga zeker weer bellen als er screens geplaatst kunnen worden!

Coen Elfrink
Horren en rolluiken

Wij zijn dik tevreden over het plaatsen van de horren en de screen. Het ziet er erg mooi en netjes uit. Kevin is zeer vakbekwaam en hij denkt ook mee om een zo mooi mogelijke oplossing te kunnen bieden. Een topper!

Joan Gerrits
Horren en screens

Super mooie hordeuren gemaakt! De montage was in ons appartement niet eenvoudig, maar Kevin heeft super goed meegedacht, een extra strip aangelegd en uiteindelijk was het zo klaar en heel erg mooi! En hij is het nog snel voor zijn vakantie komen monteren zodat we niet nog een paar weken moesten wachten in de warme zomermaanden. Dus heel goede service! We maken er heel veel gebruik van en zijn er erg blij mee.

Ste Pe

Wij wilden onze dochter graag een zonnescherm cadeau doen en kwamen uit bij Van Poppel in Eindhoven. Nu wonen wij zelf op de Veluwe maar Van Poppel heeft deze maand naar volkomen tevredenheid van onze dochter en schoonzoon een fraai zonnescherm geplaatst. Wij hebben Kevin nooit ontmoet en behoefden zelfs geen aanbetaling te doen en dat laatste heb ik bijzonder gewaardeerd. Kortom wij zijn allemaal zeer tevreden over het de firma Van Poppel in Eindhoven voor het plaatsen van een zonnescherm, een uitstekend en betrouwbaar adres.

Dick Rustenburg
Zonwering

Echt vakwerk geleverd door Kevin van Poppel montage. Hij denkt mee in de mogelijkheden. Werkt heel nauwkeurig. Laat op tijd alles weten en reageert snel. Hij heeft bij ons rolluiken geplaatst. En een veranda gezet achter in de tuin. Het materiaal wat hij gebruikt is van goede kwaliteit. Kort samengevat: Voor rolluiken en veranda's beveel ik Kevin zonder twijfel aan.

Johan van de Heuvel
Veranda en rolluiken

Heel erg tevreden over onze glazen schuifwanden installatie in veranda. Scherpe prijzen, nette montage en goede service. Als er iets is, is het snel en netjes opgelost. Werkmannen doen goed hun best. Wij zijn bijzonder tevreden over de manier van werken en het resultaat.

Yogesh Bhole
Veranda
× Chatten