Openingstijden: Showroom geopend iedere Wo - Do - Vr van 09:00 tot 17:00. Za van 10.00 tot 16.00.

Horren

 De ideale oplossing voor vliegen, muggen of ander ongedierte, óf een pollenallergie

Als u last heeft van vliegen, muggen of ander ongedierte, óf een pollenallergie, dan biedt een hor(deur) de ideale oplossing.

Van Poppel Montage: de horren specialist van Eindhoven en Veldhoven

Met een hor laat u frisse lucht binnen, terwijl u ongedierte buiten houdt. Ook als u last heeft van een pollenallergie dan bieden horren een perfecte uitkomst: er zijn namelijk horren voorzien van een speciaal pollenwerend gaas. De speciale afwerklaag op het gaasdoek verandert de polariteit van de pollen en blokkeert daardoor het binnendringen van pollen tot 100%. Dit verkleint de kans op allergische reacties binnenshuis aanzienlijk.

Plissedeuren

Lees meer

Rolhorren

Lees meer

VELUX Dakraam Hor

Lees meer

Inzethorren

Lees meer

De klant aan het woord

Enkele beoordelingen van tevreden klanten, achtergelaten op onze Google bedrijfspagina.

Erik van Dalen Horren


De heer van Poppel heeft hier 3 rolhorren geplaatst. Alles is snel en correct verlopen, vanaf de offerte, tot het opmeten en het daadwerkelijke leveren en monteren.

Coen Elfrink Horren en Rolluik


Bewust voor Van Poppel montage gekozen vanwege de goede recensies. Wij hebben een rolluik en diverse inzethorren laten plaatsen. Prima prijs kwaliteitsverhouding met top producten! Positieve reacties uit de straat hier over het geleverde werk. Ik ga zeker weer bellen als er screens geplaatst kunnen worden!

Joan Gerrits Horren en Screens


Wij zijn dik tevreden over het plaatsen van de horren en de screen. Het ziet er erg mooi en netjes uit. Kevin is zeer vakbekwaam en hij denkt ook mee om een zo mooi mogelijke oplossing te kunnen bieden. Een topper!

Ste Pe Horren


Super mooie hordeuren gemaakt! De montage was in ons appartement niet eenvoudig, maar Kevin heeft super goed meegedacht, een extra strip aangelegd en uiteindelijk was het zo klaar en heel erg mooi! En hij is het nog snel voor zijn vakantie komen monteren zodat we niet nog een paar weken moesten wachten in de warme zomermaanden. Dus heel goede service! We maken er heel veel gebruik van en zijn er erg blij mee.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details