Ambiance rolluiken

Het meest geavanceerde rolluik verkrijgbaar

Het Ambiance rolluik is het meest geavanceerde rolluik uit ons assortiment. De lamel is enorm stevig en stabiel dankzij het speciaal ontwikkelde  schuim, wat 20% harder is dan standaard rolluikschuim. De hagelweerstand is 11% hoger en ook de torsieweerstand is verhoogd met 15%. Met dit Ambiance rolluik bent u dus perfect beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om een comfortabel binnenklimaat in jouw woning te realiseren. Rolluiken houden namelijk de warmte van de zon tegen in de zomer en de warmte juist binnen in de winter. Hiermee kun je fors besparen op je energierekening.

Rolluiken zorgen ook voor verduistering en zijn geluidswerend. Je hebt nog nooit zoveel privacy gehad!

 

Geen overlast

Privacy en rust

Overlast van ongewenste gasten die bij u binnenkijken, een drukke verkeersweg naast uw woning, een stevige hagelbui of de irritante mug die altijd weer de weg naar uw slaapkamer vindt. Een volledig gesloten Ambiance rolluik blokkeert de lichtinval, reduceert tot wel 10 decibel aan geluid, is bestand tegen extreme weersomstandigheden en is insectenwerend. 

Het Ambiance Premium rolluik:

  • 30% stiller dankzij gepatenteerd ophangsysteem
  • Extreem veilig dankzij versterkte onderlat en zijgeleiders
  • Tot twee kastmaten kleiner dankzij 34mm lamellen 
  • Zonder meerprijs uit te voeren in maar liefst in meer dan 1000 kleuren (afhankelijk van type)
  • Uitvoerbaar met volledig geïntegreerde insectenwering
  • Praktisch overal toepasbaar; ook op schuine ramen of dakramen!
  • Leverbaar met zonnepaneel, dus ook elektrisch bedienbaar zonder stroom in de buurt
  • Beschikbaar als opbouw of inbouw systeem
Energiezuinig

Isolatie

In de zomer kan de energieslurpende airco een standje lager, in de winter blijft de warmte van de kachel binnen. Door het rolluikpantser te sluiten creëert u een luchtbuffer die het warmte- en koelteverlies vermindert tot wel 45%.

Weersomstandigheden zoals hevige regenval, hagel en sneeuw worden geweerd door een rolluik. Het beschermt uw ruiten en hout-/schilderwerk tegen schade en erosie. Wanneer u verantwoord omgaat met het rolluik en de andere verwarmings- en verkoelingsmechanieken, zult u aan uw onderhoudskosten en energierekening zien dat een Ambiance rolluik loont.

Bouwsituatie

Kasten en lamellen

Afhankelijk van welke bouwsituatie, de diepte van de nis of de stijl van uw woning kiest u voor de kastvorm die hier het beste bij past. De meest toegepaste vorm is afgeschuind, maar ook een rechte of ronde kast behoort tot de mogelijkheden. De grootte van de kast is afhankelijk van de afmeting van het rolluik.

Door de juiste keuze aan lamellen bepaal je zelf de gewenste kastgrootte en isolatiewaarde van het rolluik. Dankzij de dubbelwandige, geschuimde lamel die leverbaar is van 52 mm tot maar liefst 34 mm kan het Premium Rolluik tot wel twee kastmaten kleiner uitgevoerd worden!
De Alumino Protect lamel bevat een sterker schuim waardoor deze stabieler is en tevens beter bestand is tegen hagel.

Bediening: standaard met Somfy Ilmo of Rs100io

De elektrisch bedienbare rolluiken voorzien wij standaard van Somfy Ilmo of Somfy Rs100io motoren. De voordelen op een rij:

Automatische begrenzing instellingen:

Altijd een gegarandeerd perfecte opening en sluiting

Obstakel-detectie:

De motor stopt direct als het rolluik bij het omlaag gaan een obstakel detecteert

Vorstbescherming:

Als de lamellen bevroren zijn, stopt de motor ook direct. Dit voorkomt schade aan het rolluikmechaniek en geeft een langere levensduur

Bestand tegen forceren:

De beveiliging van uw huis kan verder worden verbeterd door het rolluik uit te rusten met anti-inbraak klemmen. Belastbaar tot wel 100 kg

Ons proces

Hieronder een overzicht wat u mag verwachten wanneer u voor een Ambiance rolluiken kiest bij Ambiance van Poppel

Offerte
Afspraak inmeten
Bestellen materiaal
Afspraak monteren
5 jaar garantie

Interesse in Ambiance rolluiken?

Neem contact met ons op of vraag  vrijblijvend een offerte aan. Bel of mail ons, wij helpen je graag. Tot snel!