Alulux rolluiken

Het meest geavanceerde rolluik verkrijgbaar

Het Alulux rolluik is het meest geavanceerde rolluik uit ons assortiment. De lamel is enorm stevig en stabiel dankzij het speciaal ontwikkelde rode schuim, wat 20% harder is dan standaard rolluikschuim. De hagelweerstand is 11% hoger en ook de torsieweerstand is verhoogd met 15%. Met dit rolluik bent u dus perfect beschermd tegen invloeden van buitenaf.

De levensduur van het rolluik wordt dankzij het rode schuim significant verlengd, waardoor u nog langer kunt genieten van de vele voordelen die dit rolluik biedt. Standaard is het rolluik leverbaar in ruim 28 kleuren, waaronder 5 unieke tinten grijs.

Geen overlast

Privacy en rust

Overlast van ongewenste gasten die bij u binnenkijken, een drukke verkeersweg naast uw woning, een stevige hagelbui of de irritante mug die altijd weer de weg naar uw slaapkamer vindt. Een volledig gesloten Alulux rolluik blokkeert de lichtinval, reduceert tot wel 10 decibel aan geluid, is bestand tegen extreme weersomstandigheden en is insectenwerend.

Energiezuinig

Isolatie

In de zomer kan de energieslurpende airco een standje lager, in de winter blijft de warmte van de kachel binnen. Door het rolluikpantser te sluiten creëert u een luchtbuffer die het warmte- en koelteverlies vermindert tot wel 45%.

Weersomstandigheden zoals hevige regenval, hagel en sneeuw worden geweerd door een rolluik. Het beschermt uw ruiten en hout-/schilderwerk tegen schade en erosie. Wanneer u verantwoord omgaat met het rolluik en de andere verwarmings- en verkoelingsmechanieken, zult u aan uw onderhoudskosten en energierekening zien dat een Alulux rolluik loont.

Bouwsituatie

Kasten en lamellen

Afhankelijk van welke bouwsituatie, de diepte van de nis of de stijl van uw woning kiest u voor de kastvorm die hier het beste bij past. De meest toegepaste vorm is afgeschuind, maar ook een rechte of ronde kast behoort tot de mogelijkheden. De grootte van de kast is afhankelijk van de afmeting van het rolluik.

De lamellen zijn de naamgever van het type rolluik, dit komt mede door het feit dat de lamellen de onderscheidende factor vormen bij rolluiken van Alulux. Verschillende lamellen brengen verschillende voordelen

Bediening: standaard met Somfy Ilmo of Rs100io

De elektrisch bedienbare rolluiken voorzien wij standaard van Somfy Ilmo of Somfy Rs100io motoren. De voordelen op een rij:

Automatische begrenzing instellingen:

Altijd een gegarandeerd perfecte opening en sluiting

Obstakel-detectie:

De motor stopt direct als het rolluik bij het omlaag gaan een obstakel detecteert

Vorstbescherming:

Als de lamellen bevroren zijn, stopt de motor ook direct. Dit voorkomt schade aan het rolluikmechaniek en geeft een langere levensduur

Bestand tegen forceren:

De beveiliging van uw huis kan verder worden verbeterd door het rolluik uit te rusten met anti-inbraak klemmen. Belastbaar tot wel 100 kg

Ons proces

Hieronder een overzicht wat u mag verwachten wanneer u voor een Alulux rolluiken kiest bij Van Poppel Montage.

Offerte
Afspraak inmeten
Bestellen materiaal
Afspraak monteren
5 jaar garantie

Interesse in Aulux rolluiken?

Neem contact met ons op of vraag  vrijblijvend een offerte aan. Bel of mail ons, wij helpen je graag. Tot snel!

× Chatten