Somfi Smart home

Maak je huis slim, comfortabel en veilig

Maak uw leven gemakkelijker, comfortabeler en zorg voor gemoedsrust, waar u ook bent. Bedien en controleer zonweringen, rolluiken, raamdecoraties, verlichting, elektrische apparatuur, de verwarming, garagedeuren en hekken met uw smartphone of tablet. Waar u ook bent en wanneer u dat wilt.

Waarom Somfy Smart home

Comfort

Door uw apparatuur geheel of gedeeltelijk te automatiseren, hoeft u niet meer vooruit te denken over de juiste instellingen voor over een uur. Uw huis denkt met je mee en is altijd aangepast aan uw wensen, zonder dat u die handmatig steeds weer moet instellen. Dit zorgt voor een ultiem comfortabel huis.

Gemoedsrust

Heeft u bewakingscamera’s? Dan krijg je een pushbericht op uw telefoon bij onraad en kunt u direct live meekijken en alarm slaan als dat nodig is. Slimme verlichting en slimme zonwering zorgen daarnaast voor aanwezigheidssimulatie als u niet thuis bent en beschermen uw huis zo tegen inbraak.

Jij bepaalt

Waar uw ook bent: uw apparatuur in huis bedien je via de app op je telefoon. Zo is juw huis optimaal voorbereid op uw thuiskomst. Met de keuze uit veel verschillende bedieningsvormen zoals eenvoudig met de stem via Google Assistant (via de Google Home) of via Amazon Alexa.

Tijdbesparing

Met spraakopdrachten en vooraf ingestelde scenario’s voor verschillende situaties past u uw de apparatuur en dus de sfeer en leefomgeving in uw huis in een handomdraai aan uw bezigheden aan.

Somfy Smart home

De mogelijkheden

De mogelijkheden van Smart Home / domotica zijn eindeloos. Het mooie van deze tijd is dat we kunnen genieten van allerlei toepassingen die uw huis extra functionaliteit en comfort geven. Van zonwering die zich automatisch aanpast aan de hoeveelheid invallend licht tot een compleet alarmsysteem voor controle op afstand inclusief rookmelders.

Van Poppel Montage levert verschillende systemen van Somfy Smart Home. Informeer naar de vele mogelijkheden!

 

Somfy Smart Home is compatibel met de volgende partners

Interesse in Somfy Smart home?

Neem contact met ons op of vraag  vrijblijvend een offerte aan. Bel of mail ons, wij helpen je graag. Tot snel!

× Chatten