Openingstijden: Showroom geopend iedere Wo - Do - Vr van 09:00 tot 17:00. Za van 10.00 tot 16.00.

Somfy Smart Home

Maak je huis slim, comfortabel en veilig

Maak uw leven gemakkelijker, comfortabeler en zorg voor gemoedsrust, waar u ook bent. Bedien en controleer zonweringen, rolluiken, raamdecoraties, verlichting, elektrische apparatuur, de verwarming, garagedeuren en hekken met uw smartphone of tablet. Waar u ook bent en wanneer u dat wilt.

Van Poppel Montage is een
Somfy Expert

Waarom Somfy Smart Home?

Comfort

Door je apparatuur geheel of gedeeltelijk te automatiseren, hoef je niet meer vooruit te denken over de juiste instellingen voor over een uur. Je huis denkt met je mee en is altijd aangepast aan jouw wensen, zonder dat jij die handmatig steeds weer moet instellen. Dit zorgt voor een ultiem comfortabel huis.

Jij bepaalt

Waar je ook bent: je apparatuur in huis bedien je via de app op je telefoon. Zo is je huis optimaal voorbereid op je thuiskomst. Met de keuze uit veel verschillende bedieningsvormen zoals eenvoudig met de stem via Google Assistant (via de Google Home) of via Amazon Alexa.

Gemoedsrust

Heb je bewakingscamera’s? Dan krijg je een pushbericht op je telefoon bij onraad en kun je direct live meekijken en alarm slaan als dat nodig is. Slimme verlichting en slimme zonwering zorgen daarnaast voor aanwezigheidssimulatie als je niet thuis bent en beschermen je huis zo tegen inbraak.

Tijdsbesparing

Met spraakopdrachten en vooraf ingestelde scenario’s voor verschillende situaties pas je de apparatuur en dus de sfeer en leefomgeving in je huis in een handomdraai aan je bezigheden aan.

De mogelijkheden van Smart Home / domotica zijn eindeloos. Het mooie van deze tijd is dat we kunnen genieten van allerlei toepassingen die uw huis extra functionaliteit en comfort geven. Van zonwering die zich automatisch aanpast aan de hoeveelheid invallend licht tot een compleet alarmsysteem voor controle op afstand inclusief rookmelders.

Van Poppel Montage levert verschillende systemen van Somfy Smart Home. Informeer naar de vele mogelijkheden!

Somfy Smart Home is compatibel met de volgende partners

Connexoon vs TaHoma

TaHoma is dé meest uitgebreide Smart Home oplossing van Somfy, om de gehele woonomgeving te bedienen en om via uw smartphone of tablet actief op de hoogte te worden gehouden van de situatie thuis.

Connexoon io is gericht op consumenten die alleen hun zonwering, rolluiken of garagedeuren/hekken thuis of onderweg willen bedienen en controleren via hun smartphone. Deze producten dienen dan wel uitgerust te zijn met een ingebouwde Somfy io motor (io-homecontrol). Een RTS motor is niet compatibel.

In onderstaande tabel vindt u in detail de verschillen tussen Connexoon en TaHoma.

Connexoon ioConnexoon RTSTaHoma
Adviesprijs€ 169 incl. BTW€ 169 incl. BTW€ 299 incl. BTW
ToepassingiOS / AndroidiOS / AndroidiOS / Android
alertse-mail / push berichte-mail / push bericht
# producten4030100 io / 50 rts / 5 camera / 15 sensoren / 5 scenario players
Scenario’s4440
Tijdsklok8810 – 15
Sensoren415 – 25
Zon sensor * 
Temperatuur sensor * 
Deur / raam sensor * 
Philips Hue   
IFTTT   
Amazon Alexa 
* de werking hangt af van welke app versie gebruikt wordt

Interesse in Somfy Smart Home?

Neem contact met ons op voor meer informatie. Tot snel!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details