Cubola zonwering

De ideale verbinding tussen je huis en je tuin

De Cubola, de moderne vrijstaande zonwering. Afgeleid van het Italiaanse woord ‘cubo’, dat kubus betekent. Dit heeft direct te maken met het uiterlijk; de Cubola is namelijk vierkant of rechthoekig van vorm en heeft kenmerkende vierkante staanders. Deze unieke zonwering is door het design, bijna moeiteloos, in iedere woonomgeving te passen. Door de variabele hoekverstelling is de Cubola naar wens te openen in bijvoorbeeld schuine of vlakke stand, en alles daartussen. Een hypermoderne pergola zonwering!

Van Poppel Montage is een Somfy Expert
Om grote oppervlakten van schaduw te voorzien kan u aan alle vier de zijdes eindeloos koppelen. De maximale afmeting – breedte x diepte x hoogte – is 6000x4000x3000 mm. U kunt kiezen uit de standaardkleuren RAL 9010 wit en RAL 7016 antraciet-structuur en tegen een meerprijs iedere gewenste RAL kleur.

Zon & regenwater

Het Dutch Design

Het Dutch Design kan aan 1 zijde gedeeltelijk naar beneden zakken, ter bescherming tegen de laagstaande zon of voor het af laten lopen van regenwater. In gesloten stand beschermt de cassette het doek tegen de weersomstandigheden en ook dan is de Cubola een aanwinst voor de omgeving.

Daarnaast is het mogelijk om uit te breiden met de SolidScreen. Deze dient als windscherm en biedt extra privacy.

Strakke uitstraling

Cubola Solidare

Voor een nog strakkere uitstraling kunt u kiezen voor de Cubola Solidare. Deze is voorzien van een ritssysteem, waardoor het doek rondom ingesloten is.

DE CUBOLA

Oneindige mogelijkheden

De Cubola is op meerdere manieren te monteren. Wenst u een vrijstaande Cubola? Een Cubola geplaatst aan de muur? Of zelfs meerdere Cubola ́s aan elkaar gekoppeld? Het is allemaal mogelijk. Vraag ons naar de uitgebreide mogelijkheden en ontdek deze moderne pergola zonwering.

De cubola in actie

Ons proces

Hieronder een overzicht wat u mag verwachten wanneer u voor een Cubola Zonwering kiest van Van Poppel Montage.

Offerte
Afspraak inmeten
Bestellen materiaal
Afspraak monteren
5 jaar garantie

Interesse in Cubola zonwering?

Neem contact met ons op of vraag  vrijblijvend een offerte aan. Bel of mail ons, wij helpen je graag. Tot snel!

× Chatten