Inzethorren

De beste hordeur ooit bedacht!

Hebt u last van vliegen, muggen of ander ongedierte? Of hebt u last van schittering van de zon in huis? Met een plissé hordeur is dat verleden tijd. Bij een plissédeur – ook wel plisséhordeur genoemd – vouwt het gaas zich op in plaats van dat het zich oprolt. Hierdoor blijft de treklijst spanningsvrij en klapt hij niet automatisch terug. Zo blijft de plissédeur in elke positie staan, waardoor een magneetsluiting overbodig wordt.

Plissédeuren bieden tal van mogelijkheden. Zo is het nu bijvoorbeeld mogelijk om twee deuren naar elkaar toe te laten te laten sluiten: de ideale oplossing voor een schuifpui of tuindeuren. Van Poppel Montage levert plissédeuren van hoogwaardig aluminium en u kunt kiezen uit vele verschillende kleuren en designs. Na montage bieden we u 2 jaar volledige garantie op de complete plissédeur!

ideaal voor draai-en kiepramen

Ideale insectenwering


De raaminzethor is de ideale oplossing voor uw draai-/kiepramen. De raaminzethor is met één klikbeweging te plaatsen, zonder schroeven en/of andere montagemiddelen. De raaminzethor kan altijd in het kozijn blijven zitten, ook als het raam gesloten is.

Horren

De voordelen

Ons proces

Hieronder een overzicht wat u mag verwachten wanneer u voor een Inzethor kiest van Ambiance van Poppel

Offerte
Afspraak inmeten
Bestellen materiaal
Afspraak monteren
2 jaar garantie

Interesse in inzethorren?

Neem contact met ons op of vraag  vrijblijvend een offerte aan. Bel of mail ons, wij helpen u graag. Tot snel!