Zonnescherm

Hoogwaardige zonnescherm voor elke woonsituatie

Een zonnescherm werkt zonwerend maar zeker ook sfeerbevorderend. Het is belangrijk om goed te letten op kwaliteit en duurzaamheid, zodat u verzekerd bent van een zonnescherm dat lang mee gaat en mooi blijft.


Van Poppel Montage is een Somfy Expert
Van Poppel Montage heeft een jarenlange ervaring bij het monteren van hoogwaardige zonneschermen. Hierbij maken we het onderscheid tussen terrasschermen (ook wel knikarmschermen of luifels genoemd) en design zonwering.

Ideaal voor woningen, horeca en winkels

Terrasschermen

Terrasschermen zijn uitermate geschikt voor boven een terras. De sterke armconstructie biedt schaduw aan grote terrassen, terwijl de bewegingsvrijheid optimaal is. Dit is niet alleen ideaal voor woningen, maar ook voor horeca of winkels. Het doek en de eventuele volant zijn namelijk te bedrukken met iedere reclame-uiting naar wens.

Ze zijn in vele vormen, kleuren en prijscategorieën verkrijgbaar, zowel semi als gesloten cassette.

Cubula zonwering

Design zonwering

Design zonwering is vaak wat minder traditioneel dan bijvoorbeeld een terrasscherm (luifel). Een mooi voorbeeld hiervan is de Cubola. Bij design zonwering zijn de montage-/plaatsingsmogelijkheden uitgebreider, zoals bijvoorbeeld een staande constructie. Deze producten geven een nog specialere (lounge-)sfeer aan uw tuin, door hun strakke design.

Tibelly acryldoek

Acryldoek

Acryldoek is een van de meest toegepaste typen doek, gezien deze voor vrijwel ieder type zonwering geschikt is. Tibelly acryldoek voldoet aan uiterst strenge technische eisen en wordt geweven uit in de massa gekleurde acrylvezels. Hierdoor zit de kleur in het hart van de vezel wat zorgt voor een uitzonderlijke en langdurige kleurechtheid.

Ons proces

Hieronder een overzicht wat u mag verwachten wanneer u voor een zonwering kiest bij Van Poppel Montage.

Offerte
Afspraak inmeten
Bestellen materiaal
Afspraak monteren
5 jaar garantie

Interesse in zonwering?

Neem contact met ons op of vraag  vrijblijvend een offerte aan. Bel of mail ons, wij helpen je graag. Tot snel!

× Chatten