Lichtstraat screen

De zonwering speciaal ontwikkeld voor lichtstraten

De Lichtstraat screen (SolidSky) is in het bijzonder ontwikkeld voor lichtstraten. Deze zonwering herbergt dezelfde rits-techniek als onze bewezen SolidScreen producten. Dit maakt ook de SolidSky windvast én uiterst duurzaam.


Van Poppel Montage is eenSomfy Expert
Het bijzonder compacte design; de kast heeft een afmeting van 105 mm en de geleidersprofielen zijn extra slank, maken de SolidSky uniek in haar soort. Hierdoor is de algehele constructie een stuk lichter en opent/sluit de SolidSky een stuk stiller dan bij een gemiddelde lichtstraat zonwering, zonder aan kracht in te leveren. Dit alles maakt het tevens mogelijk de SolidSky met enkel 4 steunen te monteren, eenvoudig en effectief.

 

Verschillende soorten en maten

SolidSky

De SolidSky is in verschillende RAL-kleuren standaard
leverbaar. Overige RAL-kleuren zijn op aanvraag mogelijk.

Standaard geleverd met ritsgeleid Soltis Lounge 96 doek, u heeft hier de keuze uit maar liefst 21 verschillende kleuren.

Grote hoogten, veel wind

Windvast

Door de Screen te voorzien van o.a. een stevige koordspanner en veersysteem, maakt u het Windvast. De onderlijst en het doek staan dankzij deze ingenieuze onderdelen in iedere positie onder spanning, waardoor de onderlijst niet rammelt en het doek niet opwaait. Dit maakt de screen tevens uitstekend toepasbaar op grote hoogten en op plaatsen waar veel wind staat. Dit windvaste screen is met elektrische bediening uitgevoerd.

Ons proces

Hieronder een overzicht wat u mag verwachten wanneer u voor een lichtstraat screens kiest bij Van Poppel Montage.

Offerte
Afspraak inmeten
Bestellen materiaal
Afspraak monteren
5 jaar garantie

Interesse in een lichtstraat screens?

Neem contact met ons op of vraag  vrijblijvend een offerte aan. Bel of mail ons, wij helpen je graag. Tot snel!

× Chatten