Boretti

Laat u inspireren en ervaar zelf Boretti’s 'passie in buitenkeukens.

Al ruim 25 jaar is Boretti actief op de Nederlandse markt in de Italiaanse lifestyle. Boretti is synoniem aan hoogwaardige producten, Italiaans design, de ‘passie in onder andere buitenkeukens’ en de voorliefde voor de Italian Culinary Lifestyle.

Fornuizen

Oorsprong van Boretti

Van oorsprong is Boretti gestart met het verkopen van fornuizen, waarvan de eerste in 1995 werd geproduceerd. Dit werd een enorm succes. Na de fornuizen breidde Boretti uit met in- en outdoor producten voor de keuken. Om de beleving compleet te maken hebben ze ook een breed scala aan culinaire accessoires ontwikkeld. Zo creëert Boretti met al zijn producten elk gerecht, elke espresso of elke aperitivo een Italiaans tintje. Boretti zorgt hierdoor de perfecte Italiaanse lifestyle, om al uw gastronomische wensen uit te laten komen.

De smaak van de Italianen, de passie waarmee ze in het leven staan en de toonaangevende rol die kwalitatief Italiaans design mondiaal speelt, zijn kernwaarden die Boretti uitdraagt in al haar producten.

Creëer de Italiaans Culinary lifestyle in eigen je huis.

Hoogwaardige buitenkeukens van kenmerkend Italiaans design, die u alle ruimte bieden om culinair te genieten.

Een krachtig combinatie van authentieke materialen en functionele elegantie.

Boretti buitenkeukens

Italiaanse sferen

Boretti brengt de Italiaanse sfeer naar uw keuken en creëert optimaal gebruiksgemak. Over alles hebben ze tot in detail is nagedacht, ieder element heeft een functie en de vormgeving is geweldig. Kiest u voor Boretti, dan kiest u voor langdurige kwaliteit, een product dat keer op keer uw verwachtingen overtreft. Over de hele wereld geeft iedereen een andere invulling aan genieten. Als we het hebben over culinair genot, kijken we al snel naar Italië. En dat is niet voor niks. Bij Italianen draait het leven om smaak: authentieke producten en goed eten. Het is onze ultieme wens om het culinaire genot van iedere keukenliefhebber plezieriger, mooier en eenvoudiger te maken, hetgeen gerealiseerd wordt met de creatie van hoogwaardige producten in bijzonder Italiaans design voor binnen én buiten. Zo toveren Boretti iedere keuken om tot een cucina en iedere tuin tot een giardino.

Met Boretti creëert u een speciale plek, waar u geniet, elkaar ontmoet en herinneringen maakt.

Boretti's Italiaanse Culinare Lifestyle

Interesse in een Boretti buitenkeuken?

Neem contact met ons op of vraag  vrijblijvend een offerte aan. Bel of mail ons, wij helpen u graag. Tot snel!

× Chatten