Rolpoorten

De elegante en handige manier om grote oppervlaktes af te sluiten


Als u uw garage, carport of bedrijfspand beter wilt beveiligen, dan is een rolpoort de perfecte oplossing voor u.

Een rolpoort is in elke situatie eenvoudig te plaatsen en wordt door ons altijd op maat gemaakt. Het heeft dezelfde uitstraling als een rolluik, maar is vele malen sterker. Daarnaast is het een elegante en handige manier om een groot oppervlak af te sluiten – én uw garage, woning of bedrijfspand een persoonlijke tint te geven. Na montage bieden we u 5 jaar volledige garantie!

DE VOORDELEN

Waarom een rolpoort

Kleuren

RAL-KLEUREN

We bieden u een groot aantal standaard RAL-kleuren. Tegen een geringe meerprijs zijn de kasten en geleiders in iedere door u gewenste RAL-kleur te laten spuiten. Al onze standaard RAL-kleuren zijn gepoedercoat.

alulux

Rolpoort in actie

De stevige aluminium lamellen rollen op in de kast van de poort en laten zowel de muren als het plafond vrij, zodat u deze ruimte naar wens kunt benutten.

U kunt de rolpoort kant-en-klaar en in onderdelen bestellen. Op maat gemaakte rolpoorten zijn standaard voorzien van een Somfy motor en obstakeldetectie.

Optioneel kunt u kiezen voor zichtprofielen, ventilatieprofielen, draadloze bediening, noodbediening of bediening middels een codepaneel.

Ons proces

Hieronder een overzicht wat u mag verwachten wanneer u voor een rolpoort kiest bij Ambiance van Poppel

Offerte
Afspraak inmeten
Bestellen materiaal
Afspraak monteren
5 jaar garantie

Interesse in een rolpoorten?

Neem contact met ons op of vraag  vrijblijvend een offerte aan. Bel of mail ons, wij helpen je graag. Tot snel!