Openingstijden: Showroom geopend iedere Wo - Do - Vr van 09:00 tot 17:00. Za van 10.00 tot 16.00.

Projecten

Een investering in uw huis door middel van rolluiken, een veranda, screens of horren is een slimme keuze. In de eerste plaats doordat u er dagelijks van kunt genieten! Het is goed om eerst te oriënteren met zoveel producten en aanbieders op de markt. Allemaal hebben ze hun eigen voorkeuren voor producten en materialen.

Om u te helpen een beeld te vormen van de vele mogelijkheden, presenteren we een aantal van onze recente projecten. Deze verzameling blijft groeien, dus kom gerust nog eens terug!

Rolluiken

Lagere energiekosten, betere veiligheid en meer comfort. Rolluiken en rolpoorten zijn de ideale oplossing in de modernisering van uw woonomgeving. Onze rolluiken zijn o.a.:

  • Inbraak vertragend
  • Geluidwerend
  • Minimaliseren warmte- en koelteverlies

Veranda’s

Wilt u gezellig buiten zitten onder een mooie veranda? Fijn uit de zon of lekker droog als het regent? Dat kan met een door ons geplaatste veranda!

Zonwering

Buitenleven, een samengesteld woord dat de essentie van onze zonwering producten perfect weet samen te vatten. Onze zonweringproducten versterken uw buitenleven onmiskenbaar.

Horren

Als u last heeft van vliegen, muggen of ander ongedierte, óf een pollenallergie, dan biedt een hor(deur) de ideale oplossing.

Interesse in een van onze producten?

Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Tot snel!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details