Openingstijden: Showroom geopend iedere Wo - Do - Vr van 09:00 tot 17:00. Za van 10.00 tot 16.00.

Rolluiken

Voor extra comfort én veiligheid in uw woning of bedrijfspand

Lagere energiekosten, betere veiligheid en meer comfort. Rolluiken zijn de ideale oplossing in de modernisering van uw woonomgeving. Robuuste fabricage garandeert een hoogwaardige kwaliteit en biedt blijvende voordelen. Onze rolluiken zijn o.a. inbraakvertragend, geluidwerend en minimaliseren warmte- en koelteverlies. Hierdoor heeft u het hele jaar door controle over uw binnenklimaat. Verkrijgbaar in verscheidene designs en kleuren, zo is er altijd een passende oplossing te vinden.

Van Poppel Montage: de rolluik specialist in Eindhoven en Veldhoven.

Alulux Rolluiken

Lees meer

Bubendorff Solar Rolluiken

Lees meer

Rolpoort

Lees meer

Verschillende maten, soorten en kleurstellingen

U kunt bij ons kiezen uit zowel met de hand bedienbare als elektrisch bedienbare rolluiken. De elektrisch bedienbare rolluiken zijn voorzien van een Somfy motor, en eventueel een afstandsbediening. Afhankelijk van de te bedekken oppervlakte wordt de grootte van de omkasting bepaald en kunnen variëren van 150mm tot 230mm en zijn verkrijgbaar in zowel afgeschuinde als afgeronde kast.

U hebt daarnaast de keuze uit een groot aantal standaard RAL-kleuren. Bijvoorbeeld RAL 9001 (crème wit), RAL 9010 (wit), RAL 7016 (antracietgrijs), RAL 6009 (dennengroen), RAL 5011 (staalblauw) en RAL 1015 (hell beige). Tegen een geringe meerprijs kunt u iedere door u gewenste RAL-kleur laten spuiten (alleen de kast en de geleiders). Al onze standaard RAL-kleuren zijn gepoedercoat.

De klant aan het woord

Enkele beoordelingen van tevreden klanten, achtergelaten op onze Google bedrijfspagina.

Máry Dirks Rolluiken


Vorige maand heeft Kevin met een medewerker bij mij boven aan de achterramen 2 rolluiken bevestigd. Snel en netjes gedaan, ik ben er zeer tevreden mee.

Henri W. Screens en Rolluiken


Zeer tevreden we hebben geweldig advies gehad van Kevin, Goede prijs en kwaliteit en fijne medewerkers. We zijn erg blij met onze screens en rolluiken.

Marc Roedts Rolluiken


Kevin reageert snel, denkt goed mee en heeft puik werk afgeleverd. En ook nog eens erg snel. Mocht ik nog een rolluik nodig hebben dan zal ik zeker met Kevin in zee gaan!

Coen Elfrink Horren en Rolluik


Bewust voor Van Poppel montage gekozen vanwege de goede recensies. Wij hebben een rolluik en diverse inzethorren laten plaatsen. Prima prijs kwaliteitsverhouding met top producten! Positieve reacties uit de straat hier over het geleverde werk. Ik ga zeker weer bellen als er screens geplaatst kunnen worden!

Johan van de Heuvel Veranda en Rolluiken


Echt vakwerk geleverd door Kevin van Poppel montage. Hij denkt mee in de mogelijkheden. Werkt heel nauwkeurig. Laat op tijd alles weten en reageert snel. Hij heeft bij ons rolluiken geplaatst. En een veranda gezet achter in de tuin. Het materiaal wat hij gebruikt is van goede kwaliteit. Kort samengevat: Voor rolluiken en veranda’s beveel ik Kevin zonder twijfel aan.

Annemieke Vreugdenhil Rolluiken en Zonwering


Kevin heeft bij ons 6 rolluiken geplaatst. Omdat ik heel tevreden was over zijn service heb ik nu een jaar later nog een zonneluifel laten plaatsen. Kevin is duidelijk en komt zijn afspraken na. Ik wilde de rolluiken draadloos kunnen besturen via mijn telefoon met Somfy Home, ook dit was geen probleem voor Kevin! Goede prijs kwaliteit!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details