Rolluiken

Voor extra comfort én veiligheid in uw woning of bedrijfspand

Lagere energiekosten, betere veiligheid en meer comfort. Rolluiken zijn de ideale oplossing in de modernisering van uw woonomgeving. Robuuste fabricage garandeert een hoogwaardige kwaliteit en biedt blijvende voordelen. Onze rolluiken zijn o.a. inbraakvertragend, geluidwerend en minimaliseren warmte- en koelteverlies. Hierdoor heeft u het hele jaar door controle over uw binnenklimaat. Verkrijgbaar in verscheidene designs en kleuren, zo is er altijd een passende oplossing te vinden.

Van Poppel Montage: de rolluik specialist in Eindhoven en Veldhoven.

Verschillende maten, soorten en kleurstellingen

U kunt bij ons kiezen uit zowel met de hand bedienbare als elektrisch bedienbare rolluiken. De elektrisch bedienbare rolluiken zijn voorzien van een Somfy motor, en eventueel een afstandsbediening. Afhankelijk van de te bedekken oppervlakte wordt de grootte van de omkasting bepaald en kunnen variëren van 150mm tot 230mm en zijn verkrijgbaar in zowel afgeschuinde als afgeronde kast.

U hebt daarnaast de keuze uit een groot aantal standaard RAL-kleuren. Bijvoorbeeld RAL 9001 (crème wit), RAL 9010 (wit), RAL 7016 (antracietgrijs), RAL 6009 (dennengroen), RAL 5011 (staalblauw) en RAL 1015 (hellbeige). Tegen een geringe meerprijs kunt u iedere door u gewenste RAL-kleur laten spuiten (alleen de kast en de geleiders). Al onze standaard RAL-kleuren zijn gepoedercoat.

Wat onze klanten over ons zeggen

Enkele beoordelingen van tevreden klanten, achtergelaten op onze Google bedrijfspagina.

Bewust voor Van Poppel montage gekozen vanwege de goede recensies. Wij hebben een rolluik en diverse inzethorren laten plaatsen. Prima prijs kwaliteitsverhouding met top producten! Positieve reacties uit de straat hier over het geleverde werk. Ik ga zeker weer bellen als er screens geplaatst kunnen worden!

Coen Elfrink
Horren en rolluiken

Wij zijn dik tevreden over het plaatsen van de horren en de screen. Het ziet er erg mooi en netjes uit. Kevin is zeer vakbekwaam en hij denkt ook mee om een zo mooi mogelijke oplossing te kunnen bieden. Een topper!

Joan Gerrits
Horren en screens

Super mooie hordeuren gemaakt! De montage was in ons appartement niet eenvoudig, maar Kevin heeft super goed meegedacht, een extra strip aangelegd en uiteindelijk was het zo klaar en heel erg mooi! En hij is het nog snel voor zijn vakantie komen monteren zodat we niet nog een paar weken moesten wachten in de warme zomermaanden. Dus heel goede service! We maken er heel veel gebruik van en zijn er erg blij mee.

Ste Pe

Wij wilden onze dochter graag een zonnescherm cadeau doen en kwamen uit bij Van Poppel in Eindhoven. Nu wonen wij zelf op de Veluwe maar Van Poppel heeft deze maand naar volkomen tevredenheid van onze dochter en schoonzoon een fraai zonnescherm geplaatst. Wij hebben Kevin nooit ontmoet en behoefden zelfs geen aanbetaling te doen en dat laatste heb ik bijzonder gewaardeerd. Kortom wij zijn allemaal zeer tevreden over het de firma Van Poppel in Eindhoven voor het plaatsen van een zonnescherm, een uitstekend en betrouwbaar adres.

Dick Rustenburg
Zonwering

Echt vakwerk geleverd door Kevin van Poppel montage. Hij denkt mee in de mogelijkheden. Werkt heel nauwkeurig. Laat op tijd alles weten en reageert snel. Hij heeft bij ons rolluiken geplaatst. En een veranda gezet achter in de tuin. Het materiaal wat hij gebruikt is van goede kwaliteit. Kort samengevat: Voor rolluiken en veranda's beveel ik Kevin zonder twijfel aan.

Johan van de Heuvel
Veranda en rolluiken

Heel erg tevreden over onze glazen schuifwanden installatie in veranda. Scherpe prijzen, nette montage en goede service. Als er iets is, is het snel en netjes opgelost. Werkmannen doen goed hun best. Wij zijn bijzonder tevreden over de manier van werken en het resultaat.

Yogesh Bhole
Veranda
× Chatten