Ritsscreen Zonwering

De ideale zonwering voor visueel comfort en lange levensduur

De Ritsscreen is een enorm populaire zonwering. Naast het effectief weren van zonnewarmte biedt de Ritsscreen namelijk visueel comfort door het toelaten van diffuus licht, zonder het zicht naar buiten te blokkeren. Het systeem is bovendien succesvol getest op windsnelheden tot 145 km/h (12 Beaufort) en heeft de hoogste klasse behaald bij TÜV-testen op levensduur en windbelasting. De Ritsscreen is daardoor ook uitermate geschikt als zonwering op grote hoogten.

Van Poppel Montage is eenSomfy Expert
De Ritsscreen leent haar naam en typeert zich door het ritsgeleide doek. Hierdoor is de Ritsscreen in dichte stand volledig afgesloten. In combinatie met de verticale plaatsing dekt de Ritsscreen het volledige glasoppervlak af. Hierdoor wordt hinderlijk licht, maar ook warmte, effectief geweerd. Zo bespaart u al snel tot zo ́n 30% aan energie, is het positief getest op windbestendigheid tot 145 km/h (von Karman Institute) en is de screen insectenwerend.

Misschien nog wel het meest bijzondere aan dit alles is dat u van al deze voordelen kunt genieten, zonder het zicht naar buiten te verliezen. Door de speciale weving van Tibelly screendoek behoudt u namelijk het zicht naar buiten, maar kan er niet naar binnen worden gekeken.

Standaard electrische bediening

Ritsscreen

Qua bediening hebt u twee mogelijkheden. Kiest u voor de wandschakelaar of toch voor een afstandsbediening? Het is mogelijk om de Ritsscreen te bedienen via een muur-/of wandschakelaar, afstandsbediening of zelfs via een app op uw smartphone of tablet met Somfy Smart Home.

Duurzame zonwering

Ritsscreen

Een ritsscreen beschikt – het woord zegt het al – over een rits. Ritsscreens zijn standaard elektrisch bediend. In tegenstelling tot een standaard screen is de Ritsscreen met een rits in een geleidesysteem bevestigd en niet met de hand te bedienen.

Verschillende maten, soorten en kleuren

Materiaal

De Ritsscreen wordt vervaardigd uit duurzame materialen en is extra stabiel door bijvoorbeeld dubbele lagering in diverse proppen en een speciale kapondersteuning bij grote breedtes.

Om de aftekening van het doek te verminderen is er voor deze buitenzonwering een bovenbuis met terugliggende doeksleuf leverbaar.

Duurzame zonwering

Ritsscreen types

Naast de Standaard Ritsscreens biedt Van Poppel Montage de volgende Ritsscreens:

Improved Screen Technology

Improved zip

De Improved Zip is een unieke en gepatenteerde ritsband (Zip) waarmee het doek beter in de geleiders blijft. Hierdoor is Solarzip windvast en heeft veel minder last van oneffenheden. Het toepassen van Improved Zip heeft als direct gevolg dat ontsierende bobbels die zich links en rechts naast de zijgeleiders – meestal over de volledige hoogte – op het doek vormen, tot het verleden behoren.

Visitex

Visitex is een innovatieve bevestigingsmethode van het doek aan de onderlat. Hierdoor kan het doek gemonteerd worden zonder zichtbare lasnaad. Een visueel detail dat bijdraagt aan een strakke en eigentijdse esthetiek.

Zipfix

Het nieuw ontwikkelde Zipfix doekbuisbevestigingssysteem zorgt er voor dat er geen zichtbare horizontale afdruklijnen meer te zien zijn op het doek.

Ons proces

Hieronder een overzicht wat u mag verwachten wanneer u voor een Ritsscreen Zonwering kiest van Van Poppel Montage.

Offerte
Afspraak inmeten
Bestellen materiaal
Afspraak monteren
7 jaar garantie

Interesse in ritsscreens?

Neem contact met ons op of vraag  vrijblijvend een offerte aan. Bel of mail ons, wij helpen je graag. Tot snel!

× Chatten