Cubola Solidare

Interesse in een Cubola Solidare? Kijk op de pagina Cubola voor meer informatie, Klik op de onderstaande button om verder te kijken.

Wat onze klanten over ons zeggen

Enkele beoordelingen van tevreden klanten, achtergelaten op onze Google bedrijfspagina.

CvdHCvdH
07:18 24 Feb 23
Stop met zoeken als je in de regio Veldhoven een leverancier zoekt van zonwering, bij Van Poppel Montage ben je echt aan het juiste adres. Ze nemen de tijd voor je en denken met je mee. De montage wordt uitgevoerd door kundige mensen die precies te werk gaan, ook als er nog wat aanpassingen moeten worden gedaan. Wij hebben 3 rolluiken (op zonne-energie) laten plaatsen, een zonnescherm en binnen een plissé. Al met al zeer tevreden.
RemmetjeRemmetje
07:48 07 Oct 22
Drie jaar geleden heeft Kevin bij mij rolluiken geplaatst. Nu was er recentelijk eentje kapot gegaan door gebruik en heeft Kevin deze snel en onder garantie gerepareerd. Top service!
Arnold BoschArnold Bosch
08:57 16 Aug 22
Ons slaapkamerraam 'vangt' van 's morgens vroeg tot een uur of drie zonnewarmte op. In de winter is dat prettig, maar in de zomer worden de ruiten zó warm dat je als het ware een radiator hebt die voortdurend een graad of 50 aan warmte je slaapkamer inpompt. We begonnen het jammer te vinden dat we die warmte met een airco weg moesten werken. Niet duurzaam meer - en er moest een oplossing komen.Die hebben we bij van Poppel gevonden: een rolluik van Bubendorff dat elektrisch met een zonnecel wordt aangestuurd. Dat gaat zó soepel en zó geruisloos. Onze slaapkamer is nu een stuk koeler en we krijgen van de buren vragen waar we dat strak uitziende rolluik vandaan hebben.Wij hebben maar van één ding spijt - dat we deze verrijking en verduurzaming van ons huis niet eerder hebben uitgevoerd.
Jeroen BiestaJeroen Biesta
08:14 25 Mar 22
Vandaag 2 horren laten plaatsen, een voor zolderraam en een voor schuifdeur, super tevreden. Communiceert fijn over wanneer hij er zal zijn en is prettig en relaxt tijdens zijn werkzaamheden. Alles kundig en netjes uitgevoerd, zeker een aanrader!
Pascal KrielenPascal Krielen
08:55 15 Apr 20
Kevin in eerste instantie laten komen voor 4 rolluiken. Aan de voorkant voornamelijk voor de kou in de winter en aan de achterkant voor de hitte in de zomer. Bij het inmeten al gelijk een goed gevoel bij de persoon zelf. Komt betrouwbaar over en dat is achteraf ook gebleken. Hij denk met je mee, dus op zijn advies achter een ritsscreen genomen ipv rolluik om de woonkamer niet helemaal in het duister te zetten. Tevens 2 losse screens bij de achterdeur omdat een rolluik niet praktisch is als je vaak de tuin in wilt overdag. Aangezien de kozijnen licht geel zijn maar de screens niet in die kleur leverbaar zijn, hebben we lopen twijfelen welke kleurstelling we dan zouden aanhouden. Bij inmeten toen maar gekozen voor de gele variant omdat dat beste bij kozijnen zou passen. Voor lief genomen dat dan de screens grijs zouden worden. Bij montage bleek dat foutief toch alles grijs besteld was. We wisten zelf na 6 weken levertijd niet meer wat we qua kleur besloten hadden, het had zowel geel als grijs kunnen zijn en we hadden dat nergens vastgelegd (buiten de meet-map van Kevin). Kevin gaf gelijk aan dat de fout bij hem zat en dat siert hem, want hij had het net zo makkelijk in onze schoenen kunnen schuiven. Hij liet ons de keuze of we het zo wilde laten of dat het toch in de origineel bestelde kleur moest komen. Aangezien alles al gemonteerd was, we tijdens het inmeten al twijfelde over de kleur en niemand er iets mee zou opschieten als alles vervangen zou moeten worden (kosten voor Kevin en wachttijd voor ons terwijl de zon al flink aan het schijnen was) hebben we het zo gelaten. Ter compensatie heeft hij gezorgd dat het geheel nu ook vanaf de smartphone te besturen is en nu het paar weken hangt zijn we eigenlijk wel blij met de kleur aangezien het één geheel is als alles gesloten is. Qua binnen afwerking ook niets op aan te merken, kabels netjes onder de vensterbank weggewerkt zoals hem gevraagd was. Als we nog meer rolluiken of zonnewering moeten hebben weet ik zeker dat Kevin ze mag leveren..
js_loader