Glazen Schuifwand

Maximaal genieten van uw uitzicht

Onze Glazen Schuifwanden worden geheel op maat gemaakt. De wanden zijn een niet-geïsoleerd volglas-schuifraamsysteem. De profielen zijn enorm klein en subtiel ontworpen. Hierdoor zijn de wanden (nagenoeg) zichtvrij van profielen en daardoor kunt u maximaal van het uitzicht genieten.

De rail kan verzonken geplaatst worden, in de vloer, zodat er geen opstap is van binnen naar buiten. De waterafvoer is te realiseren via de rails of met watergaten in het onderkader. Het systeem biedt bescherming tegen wind en neerslag zonder dat hier een classificatie aan verbonden is. De afdichtingen worden gerealiseerd met borstels.

Uniek

Veiligheidsglas

De glazen schuifwand (S20) is een modern schuifsysteem met 10mm gehard veiligheidsglas. Omdat vrijwel elke veranda uniek is qua afmeting en kleur, maken wij elke schuifwand speciaal op maat en in iedere gewenste kleur.

Waarom een glazen schuifwand

Waarom een glazen schuifwand?

Afsluiting

Kaders

Het gamma omvat zowel een 3-rail kader als een 5-rail kader. Men kan werken met minder rails en de open railposities afsluiten met een speciaal daarvoor bestemd EPDM rubber.

Wilt u volledig tochtvrij zitten kies dan voor tochtstrips. Ook kunnen we kleine komgrepen op het glas monteren.

Ons proces

Hieronder een overzicht wat u mag verwachten wanneer u voor een glazen schuifwand kiest van Van Poppel Montage.

Offerte
Afspraak inmeten
Bestellen materiaal
Afspraak monteren
5 jaar garantie

Interesse glazen schuifwanden?

Neem contact met ons op of vraag  vrijblijvend een offerte aan. Bel of mail ons, wij helpen je graag. Tot snel!

× Chatten