Altera Lamellendak

De ultieme flexibele buitenruimte

Het Altera lamellendak is een betrouwbare en moderne bescherming tegen zon en regen. De sterke en elegante aluminium constructie kan zowel vrijstaand als tegen de wand gemonteerd worden en is koppelbaar.


Van Poppel Montage is eenSomfy Expert
De Altera overkapping is ontworpen en ontwikkeld met het oog op gebruiksgemak. De duurzame aluminium lamellen zijn 125° te roteren en zorgen voor een mooi lichtspel op het terras. Het kantelen van de lamellen gaat heel eenvoudig middels elektrische bediening of automatisch met een zon- en windsensor. Naast bescherming tegen zonlicht wordt ook een regenbui met gemak geweerd. De lamellen zijn voorzien van speciale rubbers, welke voor een nagenoeg waterdicht systeem zorgen en contactgeluid voorkomen. Bovendien heeft het lamellendak een geïntegreerde goot, waardoor het regenwater afgevoerd wordt.

Door het systeem uit te breiden met de SolidScreen is het terras ook aan de zijkanten goed beschermd tegen wind, zon en regen. Dit maakt het Altera lamellendak tot de ultieme flexibele buitenruimte.

 

Zonwering en overkapping

Ultieme flexibele buitenruimte

De Altera, ‘de ultieme flexibele buitenruimte’. Een hybride tussen een zonwering en (vrijstaande) overkapping die grotendeels uit aluminium profielen bestaat. Dit maakt de Altera niet alleen zonwerend, maar ook waterwerend én uiterst duurzaam.

Recyclen

Duurzaam

De Altera is een duurzaam product. Het bestaat grotendeels uit aluminium profielen en andere recyclebare materialen. Wanneer de Altera goed wordt onderhouden is het een betrouwbare zonweringspartner voor vele jaren.

Mocht de Altera toch aan vervanging toe zijn, dan is het door hetzelfde materiaalgebruik bijna in volledigheid te recyclen. Goed voor mens én milieu dus.

Unieke eigenschappen

De voordelen

Maak kennis met het Altera lamellendak

Uitvoering

Het Altera lamellendak is in maar liefst 8 verschillende situaties te monteren. Vrijstaand, muurgemonteerd en zelfs gekoppeld. De lamellen zelf zijn zowel parallel als haaks te plaatsen. Welke keuze u hierin maakt hangt af van de oriëntatie van uw overkapping. Vraag Van Poppel Montage voor advies op maat.

Ons proces

Hieronder een overzicht wat u mag verwachten wanneer u voor een Altera Lamellendak Zonwering kiest van Van Poppel Montage.

Offerte
Afspraak inmeten
Bestellen materiaal
Afspraak monteren
5 jaar garantie

Interesse in een Altera Lamellendak?

Neem contact met ons op of vraag  vrijblijvend een offerte aan. Bel of mail ons, wij helpen je graag. Tot snel!

× Chatten