Outdoor living Pallazzo

Het hele jaar door buiten genieten met een aluminium veranda van Palazzo!

Wie wil dat nou niet? Het hele jaar door buiten kunnen zitten met familie en vrienden zonder last te hebben van het weer. Wij zijn officieel partner van Pallazzo, waardoor wij uw woning van een ideale terrasoverkapping kunnen voorzien. Door uw veranda te voorzien van een aluminium overkapping en een glazen schuifwant bent u niet alleen bestand tegen de kou, maar ook tegen regen eventuele regen. Nooit buiten zitten gedurende de winter? Niet meer nodig met deze veranda! Kies de terrasoverkapping van Palazzo die aansluit bij uw wensen.

Terrasoverkappingen

Pallazzo terrasoverkappingen

We hebben verschillende soorten overkappingen van Pallazzo. Hierdoor kunnen wij u altijd voorzien in uw behoeften. Op zoek naar een terrasoverkapping met een grote vrije overspanning? Kijk dan is naar de Palazzo Sqope of de Pallazzo XL. Daarnaast hebben we ook modellen waarbij er geen bovenrail zichtbaar is. Dit is mogelijk doordat de schuifrail in de goot is verwerkt. Ideaal dus!

Lamellen terrasoverkappingen

Pallazzo Lounge

De Palazzo Lounge heeft een mooi en strak design en bestaat volledig uit lamellen. Doordat de aluminium lamellen kantelbaar zijn, kunt u eenvoudig zelf de lichtinval bepalen. Hierdoor voldoet de Pallazzo Lounge altijd aan uw behoeften.

Zonwering

De Pallazzo Ikuno en Flowzz

In de zomer kan het snel warm worden onder een terrasoverkapping. De Pallazzo Ikuno zonwering zorgt ervoor dat de zon wordt tegengehouden en de temperatuur aangenaam blijft onder je terrasoverkapping. De Flowzz is een effectief zipscreen die regen, zon en tocht tegenhoudt.

Aluminium zijwand

De Pallazzo Pareda

De Pallazzo Pareda is een aluminium wand die bescherming biedt tegen het weer. Deze wand is aan één of meerdere zijden van uw terrasoverkapping te plaatsen. De voordelen? De Pallazzo Pareda is makkelijk te plaatsen, heeft een moderne uitstraling, is duurzaam en is makkelijk te onderhouden.

Glazen schuiwand

Pallazzo Invigo PRO

Met deze glazen schuifwand, maakt u eenvoudig van uw terrasoverkapping een serre. Heel de zijwand kan worden voorzien van glas. Hierdoor blijft u een tuingevoel hebben en wordt uw uitzicht niet belemmerd.

Ons proces

Hieronder een overzicht wat u mag verwachten wanneer u voor een veranda van Pallozzo kiest bij Ambiance van Poppel.

Offerte
Afspraak inmeten
Bestellen materiaal
Afspraak monteren
5 jaar garantie

Interesse een veranda van Pallazo?

Neem contact met ons op of vraag  vrijblijvend een offerte aan. Bel of mail ons, wij helpen je graag. Tot snel!