Openingstijden: Showroom geopend iedere Wo - Do - Vr van 09:00 tot 17:00. Za van 10.00 tot 16.00.

Veranda’s

Gezellig buiten zitten; uit de zon of lekker droog

Wilt u gezellig buiten zitten onder een mooie veranda? Fijn uit de zon of lekker droog als het regent? Dat kan met een door ons geplaatste veranda!
De veranda’s worden volledig op maat gemaakt en bij u gemonteerd. U kunt kiezen uit een aantal verschillende veranda’s, van hout of aluminium.

Van Poppel Montage: de veranda specialist van Eindhoven en Veldhoven

De aluminium variant is het meest populair. Deze kunt u bestellen met of zonder verlichting, met een polycarbonaat dak (vanaf 16mm) of met een glazen dak. Aluminium heeft een aantal voordelen, het is namelijk decoratief maar ook enorm sterk, heel duurzaam en onderhoudsvrij. Uw aluminium veranda is dan ook prima bestand tegen weersinvloeden. Daarnaast maakt aluminium – ook met dunne balken – grote overspanningen mogelijk.

Ook bieden we de klassieke houten veranda aan. Dit is een voordelige keuze en geeft direct een fijne ambiance aan uw woning.

Na montage hebt u 5 jaar garantie op de constructie én 10 jaar garantie op de polycarbonaat platen.

Outdoor Living Pallazo

Lees meer

Optimaal Aluminium Veranda

Lees meer

Glazen Schuifwand

Lees meer

Houten Veranda

Lees meer

Zijwanden & Zijspieën

Lees meer

De klant aan het woord

Enkele beoordelingen van tevreden klanten over onze Veranda’s, achtergelaten op onze Google bedrijfspagina.

Johan van de Heuvel Veranda en Rolluiken


Echt vakwerk geleverd door Kevin van Poppel montage. Hij denkt mee in de mogelijkheden. Werkt heel nauwkeurig. Laat op tijd alles weten en reageert snel. Hij heeft bij ons rolluiken geplaatst. En een veranda gezet achter in de tuin. Het materiaal wat hij gebruikt is van goede kwaliteit. Kort samengevat: Voor rolluiken en veranda’s beveel ik Kevin zonder twijfel aan.

Yogesh Bhole Veranda


Heel erg tevreden over onze glazen schuifwanden installatie in veranda. Scherpe prijzen, nette montage en goede service. Als er iets is, is het snel en netjes opgelost. Werkmannen doen goed hun best. Wij zijn bijzonder tevreden over de manier van werken en het resultaat.

Manon de Boer Veranda


Gelijk een goed gevoel bij Van Poppel. Hij heeft een mooie veranda neergezet waar we enorm blij mee zijn.

Maud den Hengst Veranda


Prima vakman. Werkt heel nauwkeurig. Zeer klantvriendelijk. Heeft onze overkapping van ruim 9 meter bij 3 meter perfect gemaakt , reden voor ons om hem ook te vragen onze screens te plaatsen.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details