Openingstijden: Showroom geopend iedere Wo - Do - Vr van 09:00 tot 17:00. Za van 10.00 tot 16.00.

Projecten Zonwering

Op elk moment van de dag lekker genieten van de schaduw

U zoekt een kwaliteitszonwering. In een uitvoering die perfect past bij uw huis en bij uw wensen. Van Poppel Montage staat hier garant voor.

Laat u inspireren door voorbeelden van onze recente projecten.

Zonwering
Zonnescherm met gesloten cassette

Beide knikarmschermen zijn voorzien van Somfy Sunea io motoren.

Lees verder
Ritsscreens
Ritsscreens met Somfy Maestria

Houdt licht en warmte tegen voor een comfortabele binnentemperatuur

Lees verder
Ritsscreens
XL Ritsscreens

Van Poppel Montage installeerde deze XL Ritsscreens.

Lees verder

Waarom Zonwering?

In deze video worden de belangrijkste eigenschappen van zonwering belicht in verschillende situaties. Bescherming, besparing, decoratie en comfort, zijn in de meeste gevallen een of meer van de redenen om zonwering aan te schaffen.

De klant aan het woord

Enkele beoordelingen van tevreden klanten, achtergelaten op onze Google bedrijfspagina.

Annemieke Vreugdenhil Rolluiken en Zonwering


Kevin heeft bij ons 6 rolluiken geplaatst. Omdat ik heel tevreden was over zijn service heb ik nu een jaar later nog een zonneluifel laten plaatsen. Kevin is duidelijk en komt zijn afspraken na. Ik wilde de rolluiken draadloos kunnen besturen via mijn telefoon met Somfy Home, ook dit was geen probleem voor Kevin! Goede prijs kwaliteit!

Stefan en Jennifer van Beek Screens


2 ritsscreens op RAL kleur besteld en perfect geïnstalleerd. Inmeten, offreren en plaatsen gaat allemaal moeiteloos. Vakman met ervaring, voor ons de juiste keuze!

Daniëlle Screens en Zonwering


Helemaal blij met onze screens en zonneluifel. Kevin is vakkundig en goed mee over mogelijkheden. Alles top geïnstalleerd.

Dick Rustenburg Zonwering


Wij wilden onze dochter graag een zonnescherm cadeau doen en kwamen uit bij Van Poppel in Eindhoven. Nu wonen wij zelf op de Veluwe maar Van Poppel heeft deze maand naar volkomen tevredenheid van onze dochter en schoonzoon een fraai zonnescherm geplaatst. Wij hebben Kevin nooit ontmoet en behoefden zelfs geen aanbetaling te doen en dat laatste heb ik bijzonder gewaardeerd. Kortom wij zijn allemaal zeer tevreden over het de firma Van Poppel in Eindhoven voor het plaatsen van een zonnescherm, een uitstekend en betrouwbaar adres.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details