Openingstijden: Showroom geopend iedere Wo - Do - Vr van 09:00 tot 17:00. Za van 10.00 tot 16.00.

Projecten Rolluiken

Voor extra comfort én veiligheid in uw woning of bedrijfspand

Lagere energiekosten, betere veiligheid en meer comfort. Rolluiken en rolpoorten zijn de ideale oplossing in de modernisering van uw woonomgeving.

U zoekt een kwaliteitsrolluik, waar u jarenlang plezier van gaat hebben. In een uitvoering die perfect past bij uw huis en bij uw wensen. Van Poppel Montage staat hier garant voor.

Laat u inspireren door voorbeelden van onze recente projecten.

Rolluiken
Rolluiken op bedrijfsgebouw

Elektrische rolluiken op een bedrijvenpand in Eindhoven

Lees verder
Solar Rolluiken
Solar Rolluiken

Van Poppel Montage installeert de unieke iD SOLAR Rolluiken. Deze rolluiken werken volledig op zonne-energie.

Lees verder
Rolluiken
Monumentale boerderij

Rolluiken met behoud van karakteristiek

Lees verder

De klant aan het woord

Enkele beoordelingen van tevreden klanten over onze Rolluiken, achtergelaten op onze Google bedrijfspagina.

Marc Roedts Rolluiken


Kevin reageert snel, denkt goed mee en heeft puik werk afgeleverd. En ook nog eens erg snel. Mocht ik nog een rolluik nodig hebben dan zal ik zeker met Kevin in zee gaan!

Coen Elfrink Horren en Rolluik


Bewust voor Van Poppel montage gekozen vanwege de goede recensies. Wij hebben een rolluik en diverse inzethorren laten plaatsen. Prima prijs kwaliteitsverhouding met top producten! Positieve reacties uit de straat hier over het geleverde werk. Ik ga zeker weer bellen als er screens geplaatst kunnen worden!

Johan van de Heuvel Veranda en Rolluiken


Echt vakwerk geleverd door Kevin van Poppel montage. Hij denkt mee in de mogelijkheden. Werkt heel nauwkeurig. Laat op tijd alles weten en reageert snel. Hij heeft bij ons rolluiken geplaatst. En een veranda gezet achter in de tuin. Het materiaal wat hij gebruikt is van goede kwaliteit. Kort samengevat: Voor rolluiken en veranda’s beveel ik Kevin zonder twijfel aan.

Annemieke Vreugdenhil Rolluiken en Zonwering


Kevin heeft bij ons 6 rolluiken geplaatst. Omdat ik heel tevreden was over zijn service heb ik nu een jaar later nog een zonneluifel laten plaatsen. Kevin is duidelijk en komt zijn afspraken na. Ik wilde de rolluiken draadloos kunnen besturen via mijn telefoon met Somfy Home, ook dit was geen probleem voor Kevin! Goede prijs kwaliteit!

Máry Dirks Rolluiken


Vorige maand heeft Kevin met een medewerker bij mij boven aan de achterramen 2 rolluiken bevestigd. Snel en netjes gedaan, ik ben er zeer tevreden mee.

Henri W. Screens en Rolluiken


Zeer tevreden we hebben geweldig advies gehad van Kevin, Goede prijs en kwaliteit en fijne medewerkers. We zijn erg blij met onze screens en rolluiken.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details