Openingstijden: Showroom geopend iedere Wo - Do - Vr van 09:00 tot 17:00. Za van 10.00 tot 16.00.

Projecten Horren

 De ideale oplossing voor vliegen, muggen of ander ongedierte, óf een pollenallergie

U zoekt een kwaliteitshor. Heerlijk kunnen genieten van de zomer zonder insecten in uw huis – met een hor dat er perfect uitziet en lang mee gaat. Van Poppel Montage staat hier garant.

Laat u inspireren door voorbeelden van onze recente projecten.

Inzethorren
Inzethorren

Frisse lucht binnen, insecten buiten!

Lees verder
Rolhorren
Rolhorren

Frisse lucht binnen, insecten buiten!

Lees verder

De klant aan het woord

Enkele beoordelingen van tevreden klanten over onze Horren, achtergelaten op onze Google bedrijfspagina.

Erik van Dalen Horren


De heer van Poppel heeft hier 3 rolhorren geplaatst. Alles is snel en correct verlopen, vanaf de offerte, tot het opmeten en het daadwerkelijke leveren en monteren.

Coen Elfrink Horren en Rolluik


Bewust voor Van Poppel montage gekozen vanwege de goede recensies. Wij hebben een rolluik en diverse inzethorren laten plaatsen. Prima prijs kwaliteitsverhouding met top producten! Positieve reacties uit de straat hier over het geleverde werk. Ik ga zeker weer bellen als er screens geplaatst kunnen worden!

Joan Gerrits Horren en Screens


Wij zijn dik tevreden over het plaatsen van de horren en de screen. Het ziet er erg mooi en netjes uit. Kevin is zeer vakbekwaam en hij denkt ook mee om een zo mooi mogelijke oplossing te kunnen bieden. Een topper!

Ste Pe Horren


Super mooie hordeuren gemaakt! De montage was in ons appartement niet eenvoudig, maar Kevin heeft super goed meegedacht, een extra strip aangelegd en uiteindelijk was het zo klaar en heel erg mooi! En hij is het nog snel voor zijn vakantie komen monteren zodat we niet nog een paar weken moesten wachten in de warme zomermaanden. Dus heel goede service! We maken er heel veel gebruik van en zijn er erg blij mee.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details